Sunday, January 18, 2009

Blogbarátság


"Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket.Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra!"


Lerika, Kiscsillag és Hermia is megtisztelt azzal, hogy a "Blogbarátság"-díj kapcsán rám is gondolt, bár bevallom, utána kellett néznem, mi is az a proximitás :) Kellemesen meglepődtem, és nagyon örülök ennek az elismerésnek, mert ez a díj nem a kreativitásról, az eredetiségről, a színvonalról szól, hanem arról, hogy a fizikai távolság ellenére mégis közelinek érezhetünk valakit, valakiket. Erika, Margit, Lili, köszönöm szépen!
A szabályok szerint most ki kéne választanom nyolc blogolót, akikkel kapcsolatban én így érzek, továbbadni nekik ezt az elismerést, és fölszólítani őket, hogy ők is tegyék ezt meg nyolc másik társukkal. Hát én most szabálytalankodni fogok, és sem a számhoz nem ragaszkodom, sem kötelezni nem szeretném az én "blogbarátaimat", hogy ezt a díjat továbbadják. Legyen ez egy kellemes meglepetés a számukra, ha ellátogatnak hozzám, ne egy újabb körlevél-szerű valami!

És akikkel a blogolás-gyöngyfűzés kapcsán ismerkedtem meg:

SziZsuzsi
Panita
Kriszta
Reni
VeZsuzsi
Nagy B Zsuzsa
Kinga

3 comments:

Unknown said...

Köszönöm szépen, drága vagy! (és hiányzik a személyes találkozás is). Puszi!

Kinga said...

Köszönöm a megtiszteltetést, örülök, hogy ismerhetlek így a neten keresztül és remélem, egyszer majd személyesen is találkozhatunk!

Reni said...

Szia Erika!
Nagyon szépen köszönöm.
Várunk már nagyon!