Wednesday, December 2, 2009

Double Rose Windows


Použitý materiál: české sklenené korálky, japonské korálky Toho

Design: Beadinfinitum

Thank you!

Roundabout 1.


Použitý materiál: korálky Toho, rôzne polodrahokamy, kovové korálky

Black and Silver 3.


Použitý materiál: korálky Toho, kryštály Swarovski

Design by: ?

Black and Silver 2.




Použitý materiál: české sklenené korálky, mix korálok Toho

Milé milovníčky kreativity!



Doteraz používané oslovenie "korálkarky a drotárky" je odteraz nepostačujúce: náš sortiment bol rozšírený o polymérovú hmotu Fimo, a dúfame, že čoskoro k nášmu kreatívnemu kolektívu pribudnú aj nadšenkyne tvorenia z tohto úžasného materiálu.

"FIMO soft je ľahko modelovateľná polymérová hmota, ktorá sa vytvrdzuje v elektrickej rúre 30 min. pri teplote 130 stupňov. Po vytvrdnutí je tvrdá a pevná, nárazu odolná, zachováva si svoju farbu."

Korálkový svet vám momentálne ponúka 52 farebných odtieňov už od 2,13 EUR! Ak by ste chceli začať s tvorením z Fima, alebo by ste sa radi naučili nové techniky, oplatí sa kuknúť do sekcie s knižkami o polymérovej hmote. Čoskoro vám prinášame aj náradia k ľahšiemu a lepšiemu modelovaniu.

Veľmi sa tešíme, že minulý týždeň na štvrtkovom kurze sme viacerým mohli pomôcť pri vyrobení vianočných darčekov. Pridajte sa k nám, a prekvapte svojich blízkych aj vy originálnym ručne robeným šperkom! Pre začiatočníčky aj pokročilé sme pripravili viaceré spôsoby ozdobenia kamienkov, kryštálikov s menšími korálkami, ale samozrejme si môžete vyrobiť nielen prívesky, ale aj náramky a náušničky.

Ak máte záujem, napíšte nám na adresu mail@koralkovysvet.sk alebo zavolajte na číslo 0944 254 333!

Nezabudnite na našu VEĽKÚ AKCIU SWAROVSKI! Do Vianoc každý, kto si objedná alebo kúpi ľubovoľný kryštál alebo komponent zdobený s kryštálmi Swarovski, dostane na tieto produkty 10% zľavu! Vo virtuálnom obchode sa táto zľava neodpočíta automaticky, ale na faktúrke sa už objaví :) Dávajte však pozor, lebo táto zľava nie je kumulovateľná s inými zľavami!

Sekciu Swarovski vo webshope postupne rozširujeme, ako posledné pribudli kabošony v tvare hviezdičky a kvetinky s príslušnými základmi pre náušnice a prívesky, a od včera si môžete objednať prekrásne guličky zdobené s kryštálmi Swarovski - teraz všetko s 10% zľavou!

Prosíme vás, aby ste objednávky s tovarom, z ktorého plánujete vyrobiť Vianočné darčeky alebo ich plánujete darovať, poslali najneskôr do 13. decembra, 20:00 hod!!! Tí, ktorí majú možnosť prevziať tovar v našej predajni v Bratislave, majú na to ešte štyri dni po tomto termíne, a objednávky s vianočným tovarom môžu poslať do17. decembra do 20:00 hod.

Do Vianoc chystáme pre vás ešte ďalšie prekvapenia, o čom vás vždy budeme informovať mailom. Súčasne však náš tím pracuje aj na niečom inom: pripravujeme novú, zaujímavejšiu internetovú stránku, kde nájdete množstvo informácií o korálkach aj korálkarkach, vzorky aj odkazy na rôzne navliekacie techniky. A pri tom všetkom na stránke bude vytvorený aj priestor pre vaše práce! Preto vás prosíme, aby ste nám poslali fotky o vašej tvorbe na tento mail. Ďakujeme pekne!

Prajeme vám príjemné chvíle tvorenia a prípravy na Vianoce:
Zuzka a Erika z Korálkového sveta